UITNODIGING

19 MAART
TRENDDAG

Zuzanna Skalska

Oneiric Journey

PROGRAMMA

10.30 – 11.00

inloop met registratie
en koffie/thee

11.00 – 12.30
Oneiric Journey deel 1

12.30 – 13.30
lunch

13.30 – 15.00
Oneiric Journey deel 2

15.00 – 16.00
koffie en bezoek showroom

AANMELDEN


Meld je nu aan via >> info@trendinstituut.nl


FULL MEMBER BEDRIJF
2 plaatsen + handout

FULL MEMBER 1-PERSOON
1 plaats + handout

BASIS LID
1 plaats

Extra kaarten zijn te bestellen en kosten € 195,00.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met details over route en parkeren.

LOCATIE

De trenddag vindt plaats in het Inspirium van Trendinstituut lid Satelliet Meubelen in Breda.

Op dinsdag 19 maart is het podium van het Inspirium in Breda gereserveerd voor Zuzanna Skalska. Daar presenteert zij haar jaarlijkse lezing voor de leden van het Trendinstituut. Onder de mysterieuze titel ‘Oneiric Journey’ schets zij ons haar toekomstbeeld op basis van haar studies en reizen.

Zoals altijd zal deze uitgebreide presentatie je volop inspiratie en informatie bieden. We kijken er naar uit je in Breda te ontmoeten.

Astrid & Edvard


ONEIRIC JOURNEY – OP ZOEK NAAR VERTROUWEN

De tijdgeest is in transitie. We leven in een turbulente periode, aan het einde van de oude ordes zoals wij die kenden. Misschien zullen het deze keer de belangrijkste twintig jaar van onze moderne tijd zijn. Het kan een nieuw tijdperk vormgeven, en zelfs de wereld van de oude markt van groei en welvaart kan voor altijd van het Europese continent worden weggevaagd. Het is onduidelijk wat er daarna gaat gebeuren. We kijken met bezorgdheid naar de geopolitieke situatie met zoveel oorlogen in de wereld, enorme economische instabiliteit, afnemende natuurlijke hulpbronnen, een veranderend het klimaat en het toenemende belang van nationale neo-populisten, dictators en autocraten. In 2024 zal ruim 40% van de wereldbevolking stemgerechtigd zijn bij verkiezingen. De omvang is ongekend, vooral omdat de kans op een tweede termijn van Donald Trump steeds groter wordt. Er is een rebellie begonnen, zowel bewust als onbewust. Er is te veel polarisatie, dus de komende twintig jaar zullen we een ONEIRIC JOURNEY tegemoet gaan (echte onwerkelijkheid). Volgens Marcel Proust “bestaat de echte ontdekkingsreis niet uit het zoeken naar nieuw landschap, maar uit het hebben van nieuwe ogen”. Daarom moeten we onszelf ertoe verplichten wakker te worden en onze ogen voortdurend te verfrissen. We moeten opnieuw leren hoe we de bredere context kunnen begrijpen.


Zuzanna Skalska 2024