UITNODIGING

4 JUNI
TRENDDAG

Lidewij Edelkoort

Het Innerlijke Kind

PROGRAMMA

13.00 

Ontvangst met lunch

14.00
Het Innerlijke Kind

15.30
Welkom in de Future Food City

16.00
Netwerkborrel

AANMELDEN

Wil je deze middag meemaken meld je dan nu aan!

Kaarten kosten € 295,00 per stuk. (excl. BTW)

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur en na betaling sturen we de details voor de bijeenkomst

Meld je nu aan via >> info@trendinstituut.nl


LOCATIE

De trenddag vindt plaats in het auditorium van OMNIA van de Universiteit Wageningen.

Op dinsdag 4 juni as. presenteert Lidewij Edelkoort haar jaarlijkse forecast voor de leden van het Trendinstituut. Voor speciale relaties hebben we kaarten beschikbaar om kennis te maken met Lidewij en Trendinstituut. Daarom nodigen wij je van harte uit voor deze bijeenkomst. 

De forecast staat in het teken van ‘Het Innerlijke Kind’.

Foto:design Atelier De Yavorsky                      Foto: Design by Sophie Smallhorn


HET INNERLIJKE KIND

(THE INTERIOR CHILD)

Geconfronteerd met het mogelijk uitsterven van onze soort worden mensen bestookt met onheil en besluiten de deprimerende tijden te omzeilen door terug te reizen naar de kindertijd.

Om zich de eenvoud van het kind-zijn te herinneren en op die manier te bestaan.

De samenleving gaat op zoek naar radicale verandering, gezien door de onschuld van het kind, een openhartige manier van observeren, alsof je dingen voor de eerste keer ontdekt.

Het blijkt dat de design discipline hier ons al vooruit is met werken die direct uit het jonge brein lijken te ontstaan. 

Het resultaat is een ludieke woonomgeving, waar spelenderwijs kleur en fantasie het saaie neutrale minimalisme vervangen.

Versiering en viering van een nieuw tijd.


HOERA! 


WELKOM IN DE FUTURE FOOD CITY

Het programma wordt culinair afgesloten door Jasper Udink ten Cate, ook bekend als Creative Chef.

Hoe leven we over tweehonderd jaar? Wat eten we dan? En bestaat geld eigenlijk nog wel? Welkom in de Future Food City. Een utopische stad ontworpen door kunstenaar Jasper Udink ten Cate en Creative Chef Studio. Aan de hand van enkele kunstwerken en een toekomstgericht neemt Jasper je mee op een reis naar die toekomst. Een hoopvolle toekomst waar de mens compleet in balans samenleeft met ecosyteem de wereld.


LANCERING MAGAZINE SEE ALL THIS OP 4 JUNI

In de week van 4 juni wordt de nieuwste editie van het kunstmagazine See All This gelanceerd. Nicole Ex is uitgever van dit magazine en heeft aan Lidewij Edelkoort gevraagd om deze uitgave de guest-editor te zijn. Nicole zal samen met Lidewij deze editie kort toelichten.

Deze lancering vindt tijdens de trenddag plaats en er is voor elk full member dat aanwezig is één exemplaar beschikbaar.