UITNODIGING

10 OKTOBER  
WEBINAR

Touch Base  6e editie

Op dinsdag 10 oktober a.s. presenteren we de zesde online editie van Touch Base. Met Touch Base zorgt het Trendinstituut in samenwerking met Organisation in Design voor een koppeling tussen de designer en de leden van het Trendinstituut.

Margriet Vollenberg, oprichter van Organisation in Design, presenteert geselecteerde designers en brengt zo inspiratie wat zorgt voor connectie. Margriet heeft wederom 4 interessante designers bereid gevonden om hun verhaal in 7-10 min te vertellen.


Programma

15.20    Inloggen met de Zoom link mogelijk

15.30    Opening en welkom

15.40    Introductie door Margriet Vollenberg

15.50    4 designers aan het woord

16.30    Q&A


Aanmelden

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers dus geef het door aan je collega’s! Aanmelden kan via info@trendinstituut.nl. Je ontvangt dan van ons een link

om te kunnen inloggen.


Graag tot 10 oktober!

Margriet, Astrid & Edvard

En dit zijn ze, de 4 designers die we jullie graag presenteren:

Atelier Ruben van Megen

Atelier Ruben van Megen ontwikkelt collectible design, producten en interieurs die uitblinken in vakmanschap, esthetiek en materiaalgebruik. Het award-winnende atelier wordt vaak internationaal gepresenteerd. Tijdens de Milan Design Week bijvoorbeeld, Design Miami, New York Design Week, Ras al Khaimah Fine Art Festival, het London Design Festival en natuurlijk op de Dutch Design Week.


Ruben van Megen gelooft erin dat reflecteren op het verleden waardevolle input oplevert om het heden vorm te geven. In de ‘conversation pieces’ worden herinneringen vereeuwigd die emoties oproepen. De ontwerpen komen uit de handen van een vakman en weerspiegelen de ziel van een kunstenaar.

Ruben van Megen studeerde in 2012 af aan de Design Academy Eindhoven en is sindsdien zelfstandig ontwerper. Met een compact en gedreven team werkt hij aan bijzondere projecten over de hele wereld.


Atelier Ruben van Megen:

https://www.rubenvanmegen.com/

info@rubenvanmegen.com

insta atelier_rubenvanmegen

FEMM Amsterdam

FEMM Amsterdam is opgericht door ontwerpster Femm

(geb. 1990), die een diepe fascinatie koestert voor de directe schoonheid en kracht van kleur! Met haar opvallende ontwerpen brengt ze een dosis energie in je dagelijks leven.In haar ontwerpstudio en showroom te Amsterdam wordt kleur intensief bestudeerd, getest en toegepast. Met een scala aan kleurrijke ontwerpen, variërend van tapijten en wandobjecten tot akoestische panelen, tilt ze diverse ruimtes – van hotels tot woningen – naar een nieuw en uniek niveau. De ontwerpster, Femm, vervaardigt deze producten op maat, en met haar expertise als stylist past ze de kleuren en ontwerpen moeiteloos aan om de gewenste sfeer te bereiken. Hierin werkt ze nauw samen met haar klanten en professionals uit de industrie, zoals architecten en interieurdesigners.


FEMM:

https://www.femm.amsterdam/

info@femm.amsterdam

insta femm_amsterdam

Irene van Ophoven

Irene is een gepassioneerde en allround creatieve professional met uitstekende organisatorische vaardigheden. Haar rijke educatieve achtergrond omvat een opleiding Styling & Design en een Master in Culturele Studies/Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Met bijna tien jaar ervaring in event management, branding en marketingcommunicatie en een carrière in design en art direction voor gerenommeerde interieurmerken, beschikt Irene over een unieke mix van expertises. Ze houdt van het opbouwen van duurzame relaties met klanten en blijft op de hoogte van de laatste trends; altijd enthousiast om nieuwe ideeën en benaderingen te onderzoeken om een positieve impact te maken op mensen en ruimtes met kunst en design.


Irene Ophoven:

https://www.irenevanophoven.nl

studio@irenevanophoven.nl

insta irenevanophoven

Studio Susanne de Graef

De portfolio van Susanne de Graef bestaat grotendeels uit producten ontworpen voor onze woonomgeving zoals meubels, verlichting en accessoires. Vanuit haar studio in het Klokgebouw in Eindhoven werkt ze op diverse manieren samen enerzijds ontwerpt ze producten in samenwerking met internationale merken zoals Pode, Hollands Licht, Vij5, Freistil Rolf-Benz, Ilumi & Maxi-Cosi, anderzijds ontwerpt en ontwikkeld ze door haar geïnitieerde projecten onder eigen naam. In de producten vind je haar grote voorliefde voor licht en tactiele materialen zoals textiel terug. Detaillering en tactiliteit spelen een cruciale rol in haar ontwerpen. Naast het esthetische aspect van haar ontwerpen heeft ze zich in haar vakmanschap verdiept hoe ze op een doeltreffende wijze sustainability & circulariteit in kan zetten in haar projecten en samenwerkingen. Inmiddels werkt ze in in opdracht aan de vormgeving van de sustainability & circularity Roadmap van het merk, waaruit de komende jaren diverse projecten uit voort zullen vloeien.


Studio Susanne de Graef:

www.susannedegraef.nl

me@susannedegraef.nl

insta susannedegraef

Programma

15.20    Inloggen met de Zoom link mogelijk

15.30    Opening en welkom

15.40    Introductie door Margriet Vollenberg

15.50    4 designers aan het woord

16.30    Q&A

Aanmelden

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers dus geef het door aan je collega’s!

Aanmelden kan via info@trendinstituut.nl. Je ontvangt dan van ons een link

om te kunnen inloggen.


Graag tot 9 maart!

Margriet, Astrid & Edvard

Scroll naar boven