Trendblog

De twee personen die bijna dagelijks bezig zijn met het Trendinstituut laten van zich horen. Edvard en Astrid zullen met enige regelmaat delen wat zij meemaken, tegenkomen of kwijt willen op hun professionele pad.

De auteurs van deze blogs vormen de spil van het Trendinstituut. Zij geven het instituut een gezicht maar ook de menselijke touch in de evenementen die georganiseerd worden. Het is de zachte onzichtbare kant van het Trendinstituut, dat al jaren goed werkt voor alle betrokkenen.

 

Edvard Daamen

Edvard Daamen

Edvard begon met het voeren van het secretariaat van het Nederlands Interieur Instituut (NII) in 1994. Daarna heeft hij alle wisselingen meegemaakt naar het Instituut dat het nu is.

Edvard heeft affiniteit met het onderwerp vanuit zijn opleiding aan de kunstacademie. Hij heeft een uitermate goed gevoel voor kunst, design, esthetiek. Edvard is het aanspreekpunt bij diverse projecten en organiseert de online en live evenementen.

Astrid van Leeuwen

Astrid van Leeuwen

Astrid is gestart toen Texpro (vereniging tot textielpromotie) op ging in het Nederlands Interieur Instituut (NII), vanaf die fusie is ze niet meer weggegaan.

De achtergrond van Astrid is marketing en business development. Zij slingert graag nieuwe initiatieven aan, om verder te ontwikkelen met het instituut, en houdt de grote en financiële lijnen in de gaten.