webinar_agenda_nti_lidewij_edelkoort_the_great_1600x800_r

SEPT 8

TRENDFORECAST

Lidewij Edelkoort

The Great Disruption

PROGRAMMA

14.00 – 14.30
Registratie, koffie/thee

14.30 – 16.00
Lezing 'The Great Disruption'

16.00 – 18.00
Afsluiting en bezoek expositie met netwerkborrel

Met veel plezier nodigen we je uit voor de trendforecast van Li Edelkoort op donderdag 8 september as. We kijken uit naar haar verhaal en visie op deze sterk veranderende wereld.

The Great Disruption

Na de pandemie veranderen mensen hun leven radicaal ze zullen hun baan opzeggen en hun stadsleven achter zich laten, kiezen voor een beter bestaan, verbonden via technologie en dichter bij de natuur. Voor sommige mensen kan het leven er nogal introspectief uitzien, waardoor ze zich kunnen concentreren op tijd en wat het belangrijkst is. Anderen zullen verschillende Human Connections vieren, samenkomen om ervaringen te delen, het leven ten volle vieren. Design neemt nota van deze dramatische evolutie, door gebruik te maken van emotionele vormen, organische materialen, boeiende kleuren en tactiele afwerkingen om onze ruimtes, meubels, opbergermeubelen en accessoires opnieuw te ontwerpen.

Aan het begin van een nieuw tijdperk zal een geweldige generatie de weg wijzen naar een meer bewuste toekomst waarin verschillende belangrijke levensstijlen ontstaan, wat bewijst dat verandering voorgoed niet alleen mogelijk is, maar al goed op weg is.

AANMELDEN

Schrijf je in via info@trendinstituut.nl

Full + Basic Members hebben inmiddels een uitnodiging gehad waarin staat dat Full Membership recht geeft op 2 kaarten en een trendboek. Extra kaarten zijn te reserveren zo lang er ruimte is.

Kaarten voor niet-leden kosten € 295,00 (excl. BTW).  Na aanmelding ontvang je een factuur en als deze voldaan is volgt een bevestigingsmail met details. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar dus als je interesse hebt, wacht niet te lang!

Graag tot 22 september,
Astrid & Edvard

De_Buitenplaats_Maarssen

‘De NTI events zijn voor mij onmisbaar voor het vertalen van globale wereldtrends naar eigen producten’.

MIEKE JANSEN DIRECTEUR JANSEN INNOVATIONS

Locatie

We hebben een geweldige plek gevonden om Li haar verhaal te laten vertellen. Aan de Vecht in een ingetogen klooster van Dom Hans van der Laan en omringd door de tentoonstelling Vorm aan de Vecht die curator Nicole Uniquole daar organiseert. In deze setting van contemplatie moeten we ons wel openstellen voor deze trendforecast! www.buitenplaatsdoornburgh.nl